Accident de tren în gara Babadag. O femeie a rămas fără un picior

Femeie cu piciorul amputat de tren la Babadag. FOTO SAJ Tulcea
Femeie cu piciorul amputat de tren la Babadag. FOTO SAJ Tulcea

Un teribil accident a avut loc în gara CFR Babadag. O femeie de 64 ani a rămas fără piciorul stâng după ce a fost lovită de tren.

Un echipaj de prim-ajutor de la SMURD Babadag dar și o ambulanță de tip C2 de la Serviciul de Ambulanță Județean Tulcea s-a deplasat la locul incidentului pentru a-i da primul ajutor victimei.

“Pacienta a fost stabilizată și transportată la Spitalul Județean Tulcea pentru rezolvare chirurgicală”, au declarat reprezentanții SAJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*