Accident cu trei răniți pe DN 22A după ce o mașină a intrat într-un copac  

Accident în județul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Trei persoane au fost rănite într-un accident pe DN22A după ce mașina în care se aflau a intrat în copac

La data de 2 august, polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier.Din primele verificări a rezultat faptul ca o femeie în vârstă de 41 ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN22 A (pe sensul de mers Cataloi- Tulcea), a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un arbore aflat în afara părții carosabile .

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi pasageri din auto.

Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*