Accident cu trei mașini, provocat în apropiere de intersecția DN 22 cu Cataloi de un tânăr din Constanța

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite. FOTO IPJ Tulcea

Manevra bruscă și ilegală a unui tânăr șofer care numai ce terminase perioada de „începător“ a provocat un accident în lanț. Evenimentul rutier s-a produs pe DN 22, în apropiere de intersecția Cataloi.

În după-amiaza zilei de 19 ianuarie, un tânăr de 19 ani, din Constanta, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, la efectuarea bruscă a unui viraj neregulamentar la stânga a fost lovit de un auto condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Baia, județul Tulcea, care nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de auto care circula în fața sa.

La rândul său, acesta din urmă, a fost lovit de un alt auto condus de un bărbat de 49 de ani din Babadag, județul Tulcea, care circula in același sens și nu a păstrat o distanță corespunzătoare.

În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului de 19 ani și a unei femei, pasager în aceleași auto, care au fost transportați la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*