Accident cu mai multe mașini implicate și o victimă la ieșirea din municipiul Tulcea

FOTO Ilustrativ - Polițiștii au fost solicitați să intervină la accident. FOTO Cătălin Schipor

Luni, 2 aprilie,  în jurul prânzului, un grav accident rutier s-a înregistrat la ieșirea din municipiul Tulcea spre localitatea Mineri. Mai multe mașini au fost avariate, iar o persoană a fost transportată la spital.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat care se afla la volanul unei autoutilitare, a efectuat manevra de mers înapoi pentru a ieși dintr-o spălătorie auto. Nu s-a asigurat însă, și nu a acordat prioritate unui autoturism care circula dinspre localitatea Somova spre municipiul Tulcea. Drept urmare, între cele două mașini a urmat o coliziune, în urma căreia autoturismul a fost proiectat în alte 2 mașini staționate în vecinătate.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto acroșat care a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Pe numele șoferului vinovat s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*