Accident cu 2 răniți în localitatea tulceană Greci. Șoferul vinovat și victimele sale erau în stare de ebrietate

Comuna Greci, județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Un șofer beat a provocat un accident în seara de Paște pe raza localității Greci, iar apoi a fugit de la fața locului. Individul a fost găsit după câteva ore de către polițiști.

Accidentul s-a produs pe o stradă din localitatea Greci, în seara de 28 aprilie, în jurul orei 21.00. Potrivit primelor cercetări, un tânăr de 23 de ani a condus un autoturism, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Aici a lovit în plin un moped pe care se aflau două persoane.

În urma producerii accidentului, cei doi ocupanți ai mopedului au fost grav răniți, dar asta nu l-am împiedicat pe șoferul vinovat să fugă de la fața locului, abandonând însă mașina.

Victimele care se aflau în stare avansată de ebrietate au fost transportate cu ambulanțele la spital.

Șoferul a fost găsit de către polițiști în dimineața zilei de 29 aprilie și condus la sediul Poliției Măcin pentru audieri. Acesta a ieșit pozitiv la testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate și probe de sânge pentru a i se stabili exact alcoolemia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*