A murit Cornel Găină, patronul Complexului Cormoran – un om de turism care a crescut generații și a reușit mereu să se reinventeze

Cornel Găina. FOTO Adrian Boioglu
Cornel Găina. FOTO Adrian Boioglu

Condoleanțe familiei și celor apropiați!

Cornel Găină a fost găsit în biroul său de la Complex Cormoran, pe 16 mai 2020. Omul de turism era născut în anul 1955 la Alexandria, Teleorman.

Găina era unul dintre cei mai vechi investitori în turismul din Delta Dunării, dar și unul dintre cei mai respectați. El a intrat în turism în anul 1976 și în 1990 a fondat prima agenție de turism din România – Simpaturism. 4 ani mai târziu, 1994 a înființat compania Cormoran Prod SA – cea care administrează și în prezent Complexul Cormoran de la Uzlina.

Cornel Găină este unul dintre membri fondatori ai Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

“Turismul a pierdut astăzi un mare om, un suflet mare care a fost și este alături de Deltă, un om de onoare al județului Tulcea. Cornele, toate învățăturile tale vor fi urmate de noi și vom duce înainte tot ce ne-ai învățat să facem în turism și nu numai. Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat, pentru Tulcea NEWS, Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

Cornel Găina a suferit un infarct în după-amiaza zilei de 16 mai 2020. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*