A fost redeschis traficul în PTF Isaccea

Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea

Garda de Coastă a anunțat că a fost redeschis traficul în PTF Isaccea.

Potrivit Gărzii de Coastă, în data de 15.10.2023, începând cu ora 06:00 autoritățile de frontieră ucrainene au dispus redeschiderea Punctului de Frontiera Orlivka.

“Cu aceeași oră s-au reluat activitățile de control la frontieră și în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, atât pe sensul de ieșire cât și pe sensul de intrare pentru persoane și toate categoriile de autovehicule, în conformitate cu reglementările în vigoare şi acordul cu statul vecin.

Informaţii utile privind situaţia traficului se regăsesc consultând aplicația Trafic online, disponibilă pe pagina de internet a instituției www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpului de așteptare în punctele de trecere a frontierei” – Garda de Coastă.

Traficul în PTF Isaccea fusese oprit în data de 6 octombrie. Măsura a fost luată din cauza atacurilor care au avut loc în Ucraina, aproape de granița cu România.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*