A fost înregistrat al treilea deces al unei persoane confirmate COVID-19 din județul Tulcea

Laboratorul pentru testare COVID-19 la Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Al treilea deces al unei persoane confirmate COVID-19 din județul Tulcea a fost confirmat sâmbătă, 30 mai, Direcția de Sănătate Publică Tulcea.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani, care a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea sâmbătă dimineață, la ora 05.00 în stare gravă. Potrivit instrucțiunilor, la internare bărbatul a fost testat COVID-19. Decesul bărbatului a survenit în jurul orei 13.00, ulterior fiind confirmat și faptul că acesta era Covid-19 pozitiv”, au transmis reprezentanții Prefecturii Tulcea.

Ca și morbidități, acesta suferea de diabet zaharat, insuficiență renală cronică, insuficiență cardiacă și prezenta o infecție cu Clostridium Difficile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*