A fost înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmate COVID-19 din județul Tulcea

Laboratorul pentru testare COVID-19 la Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Un bărbat de 81 de ani din județul Tulcea a murit din cauza coronavirusului, el având și alte boli asociate, între care hipertensiune arterială și carcinom de prostată.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, că un bărbat în vârstă de 81 de ani, din județul Tulcea, a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. Data confirmării bolii a fost 19 mai, iar decesul bărbatului a fost înregistrat miercuri, 3 iunie.

Ca și morbidități, bărbatul suferea de bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială, complexe imune circulante și carcinom de prostată.

Acesta este al patrulea deces al unei persoane confirmate COVID-19 din județul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*