A fost emisă avertizare prin RO-ALERT de Cod Portocaliu de ploi torențiale pentru zona de nord a județului Tulcea

Tulcea iar sub ape. FOTO Facebook

Codul Galben s-a transformat în Cod Portocaliu pentru zona de nord a județului Tulcea. Potrivit meteorologilor, sunt preconizate averse de până la 40 l/mp.

Codul Portocaliu vizează localitățile: Tulcea, Măcin, Isaccea, Jijila, Greci, Niculițel, Luncavița, Somova, Carcaliu, Turcoaia, Chilia Veche, Nufăru, Văcăreni, Grindu, Maliuc, Pardina, Ceatalchioi.

Se vor semnala : averse torențiale ce vor depăși 35 – 40 l/mp frecvente descărcări electrice, grindină de medii dimensiuni, intensificări ale vântului, vijelie.

Populația a fost înștiințată prin intermediul RO-ALERT.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*