Varianta ocolitoare a orașului Babadag va fi reabilitată. Lucrările vor fi executate de o firmă din Slobozia

Varianta ocolitoare a orașului Babadag. FOTO CJ Tulcea

După aproximativ patru ani de demersuri administrative, procese, contestații și alte incidente, celebrul proiect de reabilitare a variantei ocolitoare a orașului Babadag capătă contur.

Pe data de 11 septembrie, procedura de achiziție a contractului de execuție a fost reluată, în procedura de analiză fiind admise două oferte. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța din cadrul CNAIR, ofertantul declarat câștigător conform criteriilor din documentația de atribuire este SC OYL COMPANY HOLDING Slobozia, imediat după expirarea termenelor de depunere a eventualelor contestații urmând a fi semnat contractul de execuție.

„Sperăm, astfel, ca în toamna anului viitor, cu toată implicarea necesară a CNAIR și autorităților locale și a noastră, evident, acest obiectiv, care ani de-a rândul a dat bătăi de cap autorităților și locuitorilor din zonă, să fie dus la bun sfârșit”, a declarat președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*