A doua zi de colinde la sediul Consiliul Județean Tulcea

Colindatori la Consiliul Județean Tulcea. Foto CJ Tulcea

După ce în prima zi a săptămânii, conducerea Consiliului Județean Tulcea a primit vizita a șapte grupuri de colindători de la unitățile școlare din municipiul Tulcea, dar și de la Asociația Nevăzătorilor, marți a fost rândul altor șapte grupuri de colindători să-și facă auzite glasurile pe holurile instituției.

Astfel, două grupuri de micuți de la Grădinița Ion Creangă și Școala Gimnazială Elena Doamna (Grupa mare) au colindat reprezentanții administrației județene. De asemenea, au fost prezente grupuri de colindători de elevi de la clasele I, a II-a și a III-a de la Școala Gimnazială Elena Doamna, clasa a II-a de la Școala Alexandru Ciucurencu dar și de la Școala Populară de Artă a Centrului Cultural „Jean Bart“.

Gazde din partea Consiliului Județean Tulcea, care au împărțit daruri de Moș Crăciun, au fost vicepreședinții Dumitru Mergeani și Petre Badea și consilierii președintelui Horia Teodorescu, respectiv Nicolae Mihai și Constantin Albu.

Programul de colinde la Consiliul Județean Tulcea continuă până vineri.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*