A curs cu șoferi beți pe șoselele din județul Tulcea, dar și cu dosare penale din partea polițiștilor

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

A fost un weekend cu multe cazuri de șoferi care s-au urcat beți la volan și au plecat pe șoselele din județul Tulcea să se plimbe. Unul dintre ei a reușit chiar să provoace și un accident, dar din fericire fără persoane decedate. 

„Campionul“ depistat de către polițiști a fost un individ care a reușit să se răstoarne cu mașina. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în după-amiaza zilei de 14 octombrie, un bărbat de 63 ani din localitatea Ciucurova, în timp ce conducea un auto între debarcader Murighiol și DJ 229L, după o curbă, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere și avea o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Restul șoferilor depistați băuți la volan au reușit să se mențină sub această valoare. Astfel, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 46 ani din comuna Jijila, care conducea un auto în localitatea Garvăn, având o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt individ beat, un tânăr de 19 ani  din Niculițel, a fost depistat în timp ce conducea un auto în afara localității Somova, având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Alte două cazuri au fost înregistrate în Măcin și Jijila, fiind vorba de un șofer în vârstă de 31 de ani cu o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat și unul de 29 de ani cu 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și pe raza municipiului Tulcea Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au avut de a face cu șoferii beți. Pe strada Iuliu Maniu a fost depistat un bărbat de 31 cu o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe strada Isaccei, un bărbat de 46 de ani cu o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei în cauză s-au ales cu dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*