62 de persoane continuă să fie blocate în autoturisme pe drumuri din județul Tulcea

Oamenii blocați în zăpadă. FOTO ISU Tulcea

62 de persoane continuă să fie blocate în autoturisme pe drumuri din județul Tulcea, iar pompierii acționează pentru preluarea acestora.

ISU Tulcea a prezentat situația de la ora 15.

– Apeluri 112 în intervalul orar 08:00 – 15:00 – 82

– Autoturisme blocate – 81

– Persoane blocate – 62

– Localități fără energie electrică – 53

– Persoane afectate de lipsa energiei electrice – 47119

Pompierii tulceni intervin în diferite zone ale județului Tulcea pentru preluarea persoanelor blocate în autoturisme. În sprijin acționează și utilaje ale drumurilor naționale și județene și mai multe echipaje ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*