600 petarde confiscate de polițiști în municipiul Tulcea

Polițiștii tulceni participă la acțiunea „Foc de artificii”. FOTO Arhiva TLnews.ro

Acțiunile polițiștilor tulceni în cadrul planului de acțiune „Foc de artificii“ continuă cu succes. Un individ s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat vânzând petarde și artificii. 

În cursul zilei de 20 decembrie  în cadrul Planului de acțiune Foc de artificii, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe periculoase au identificat în municipiul Tulcea, un bărbat de 47 ani, din Tulcea, care deţinea în vederea comercializării, fără a fi autorizat, 600 petarde. Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul este cercetat pentru efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice, conform art. 37 lit a din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*