600 petarde confiscate de polițiști în municipiul Tulcea

Acțiunile polițiștilor tulceni în cadrul planului de acțiune „Foc de artificii“ continuă cu succes. Un individ s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat vânzând petarde și artificii. 

În cursul zilei de 20 decembrie  în cadrul Planului de acțiune Foc de artificii, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe periculoase au identificat în municipiul Tulcea, un bărbat de 47 ani, din Tulcea, care deţinea în vederea comercializării, fără a fi autorizat, 600 petarde. Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul este cercetat pentru efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice, conform art. 37 lit a din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*