30 de locuri de muncă în domeniul agricol în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES, anunță AJOFM Tulcea

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook
Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook

EURES România oferă 30 de locuri de muncă vacanțe în Portugalia pentru muncă sezonieră în agricultura, la recoltare de zmeură, mure și afine. Selecția candidaților va avea loc în municipiul Craiova, județul Dolj, pe data de 20 februarie 2018, începând cu oră 9.00.

Durată contract: 8 luni (martie 2018 – octombrie 2018), timpul de lucru este de 40 de ore/săptămâna, 5 zile/săptămâna.

Cerințe: experiență în muncă agricolă constituie un avantaj.

Salariu: 776,11 euro/brut/luna – 1216,51 euro/brut/luna + alocație de hrană + 275 euro bonus de productivitate + 200 euro la sfârșitul contractului.

Limbă străină: cunoașterea limbii engleze/portugheze/spaniole-cunoștințe de bază – reprezintă un avantaj.

Persoanele cu domiciliul în județul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, stradă Grigore Antipa nr. 10 (date de contact: telefon 0240 512 298, e-mail elena.diaconu@tl.anofm.ro) pentru a fi înregistrate în bază de date pentru muncă în străinătate.

Înscrierea se realizează pe bază următoarelor documente:
-Copie CI/BI;
-Adeverință medicală (apt pentru muncă în străinătate);
-CV EUROPASS în lb română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*