28 de medici de familie din județul Tulcea au spus DA campaniei de vaccinare în propriile cabinete

Control judiciar dispus în cazul asistentei medicale din Niculițel și a complicelui său, în cazul vaccinărilor fictive anti-Covid

Medicii de familie din județul Tulcea se alătură campaniei de vaccinare și încep imunizarea în cabinetele proprii, cu ser de la Johnson&Johnson, în cursul zilei de marți, 4 mai, fiind distribuite primele doze de vaccin.

Potrivit Prefecturii Tulcea, la nivelul județului 28 de medici de familie, 13 din mediul urban și 15 din cel rural, s-au alăturat campaniei de vaccinare în propriile cabinete. Fiecare medic a primit câte 25 de doze de vaccin.

„Le mulţumesc tuturor medicilor care au acceptat să facă parte din această campanie de vaccinare. Prin imunizare putem spera la viața anterioară pandemiei. Invit medicii de familie care încă nu s-au alăturat campaniei de vaccinare în cabinete să o facă cu încredere. Ei sunt cei care își cunosc cel mai bine pacienții și se bucură de încrederea acestora, un plus în luarea deciziei de a se imuniza”, spune prefectul județului, Marcel Ivanov.

Fiecare medic de familie va adopta propriul program de vaccinare.

Vaccinul Janssen va fi într-o singură doză, deci nu este nevoie de rapel, iar acest ser poate fi administrat tuturor persoanelor peste 18 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*