150 de amenzi date de către polițiști într-o singură zi

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea desfășoară permanent acțiuni pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice.

Ieri, 22 noiembrie a.c, polițiștii tulceni au intervenit la peste 20 de evenimente semnalate prin apelul de urgență SNUAU 112, iar în urma activităților au fost constate 4 infracțiuni. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 101.680 de lei.
Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație. Pentru abaterile constatate, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Și în perioada următoare polițiștii vor continua acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță a comunității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*