13 ianuarie a fost zi cu ghinion pentru doi tineri tulceni care s-au urcat la volan încălcând Codul Rutier

Șoferii au fost opriți pe dreapta de către polițiști. FOTO Cătălin Schipor

Doi indivizi cu apucături de șoferi, dar ignorând prevederile Codului Rutier, s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de către polițiștii tulceni.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat în cursul  zilei de 13 ianuarie, un tânăr în vârstă de 29 de ani, din orașul Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto neînmatriculat, pe strada 1848, din municipiu.

Aceiași polițiști au depistat un tânăr în vârstă de 18 ani, din Tulcea în timp ce conducea un auto neînmatriculat, pe strada Mica, din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce un vehicul pe drumurile publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*