Ziua Veteranilor, marcată festiv la Tulcea

Ziua Veteranilor, marcată festiv la Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat vineri, 29 aprilie 2022, începând cu ora 12.00, alături de prefectul Dan Munteanu și viceprimarul municipiului, George Șinghi, la ceremonialul militar și religios organizat pentru a marca Ziua Națională a Veteranilor de Război.

În fiecare an, pe data de 29 aprilie, militarii tulceni, dar și reprezentanți ai autoritățile administrației publice de la nivelul județului Tulcea participă la evenimentele menite să reamintească tuturor de actele de vitejie ale înaintașilor noștri.

„Astăzi sărbătorim 120 de la momentul în care a fost Decretul Regal prin care cinstim Ziua Națională a Veteranilor de Război. Se spune că cine nu își cunoaște trecutul, cine nu își cinstește înaintașii, nu are niciun viitor. Veteranii de război, eroii neamului nostru, reprezintă unul dintre pilonii pe care această țară s-a clădit. Ei și-au lăsat propriile familii pentru a apăra marea familie, neamul românesc. Unii și-au dat viața, alții s-au întors cu probleme fizice, alții, spre norocul nostru, s-au întors teferi, iar noi, acum, le aducem prinosul de recunoștință. Se spune că de fiecare dată când un soldat se întoarce de la război, toată lumea se bucură. Așa ne bucurăm și noi cu toții, le dorim multă sănătate, le dorim să aibă grijă de ei și de noi. Pentru că acum trebuie să le mulțumim și să le întoarcem tot ceea ce au făcut pentru noi. Vă mulțumim din toată inima!“, a transmis, în discursul său, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*