Zeci de tulceni și-au lăsat permisele de conducere și certificatele de înmatriculare ale mașinilor în grija polițiștilor de la rutieră

Acțiune a polițiștilor tulceni FOTO IPJ Tulcea

În perioada 2-8 decembrie, Poliţia Rutieră Tulcea a desfăşurat, pe raza județului, acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

În cadrul acestor acțiuni, poliţiştii au constatat 11 infracțiuni la regimul circulației rutiere și au aplicat 477 de sancţiuni contravenţionale, prevăzute de O.U.G. 195/ 2002. Dintre acestea, 202 sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea vitezei legale, iar 50 au reprezentat abateri ale pietonilor și bicicliștilor de la normele privind reglementarea circulației pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au reţinut 57 de permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*