Weekend plin de accidente în județul Tulcea

În ultimul weekend din luna iulie, mai multe accidente rutiere au fost înregistrate pe raza județului Tulcea. Din fericire nu au fost înregistrate persoane decedate. 

Astfel, în cursul zilei de 28 iulie, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Ceatalchioi, județul Tulcea, a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că șoferul nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași zi, o femeie în vârstă de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, în afara municipiului Tulcea spre localitatea Agighiol, într-o curbă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu arbori situați în afara carosabilului. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto.

În noaptea de 28 spre 29 iulie, un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Prislav din municipiul Tulcea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu un arbore și un gard.

În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din auto, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În toate cele trei cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*