Vrei să lucrezi la Primăria Tulcea? Trei posturi sunt scoase la concurs

Primăria Tulcea. FOTO Google Maps
Primăria Tulcea. FOTO Google Maps

Primăria Tulcea caută să angajeze doi inspectori și un consilier. Primii doi vor avea ocazia să lucreze în Serviciul Gospodărie Comunală, la Biroul de Drumuri și Zone Verzi, iar ultimul, în Compartimentul de Monitorizare a Serviciilor Publice.

Toți candidații trebuie să aibă studii universitare și vechime în muncă.

Dosarele candidaților pot fi depuse doar până pe 4 septembrie. Pe site-ul Primăriei Tulcea a fost publicată bibliografia pentru acest examen. Proba scrisă este programată pe data de 19 septembrie 2017. Ea va fi urmată de un interviu susținut doar de cei care trec de primul examen.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*