VIDEO Zăpadă portocalie ca și Codul din județul Tulcea: tir-uri derapate și ambulanțe blocate

Zăpada a căpătat o tentă portocalie din cauza prafului saharian. FOTO CTnews.ro

Potrivit meteorologilor, în partea de sud a Peninsulei Balcanice, există în suspensie concentrații semnificative de praf saharian. În zona de sud a Peninsulei Balcanice, în zona Turciei și spre bazinul estic al Mării Negre sunt concentrații importante de praf saharian. Drept urmare, zăpada și precipitațiile căzute au antrenat cu ele aceste particule. În prezent, în județul Tulcea, se circulă în condiții de iarnă, în apropiere de Topolog două tir-uri au derapat și au blocat o ambulanță ce transporta o gravidă spre spital.

Potrivit reprezentanților CJ Tulcea, se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene, temperatura medie în dimineața de 23 martie fiind de -3 gr. C, vant slab, cu vizibilitate buna dar carosabilul acoperit cu polei.

În aceste condiții, 2 TIR-uri au derapat în apropiere de Topolog și au blocat șoseaua. În spatele lor se afla o ambulanță cu o gravidă de 34 de ani, în luna a 9-a. La fața locului au fost trimise două utilaje de la Drumuri Naționale, iar șenilata ISU Delta Tulcea din zona Babadag a fost este pregătită pentru marș. În cele din urmă, ambulanța a reușit să își continue drumul după intervenția utilajelor, ajungând în siguranță la spital.

Gravida se află la a patra naștere. În cursul zilei de 22 martie, autoritățile s-au deplasat la ea la domiciliu pentru a o transporta la spital conform protocolului, dar a refuzat și a semnat. Numai că  atunci când situația s-a agravat, i-a venit sorocul.

Meteorologii atenționează că până în seara de 31 martie ora 18.00, este Cod Galben pe Dunăre pe sectorul Hârşova – Brăila şi ȋn Delta Dunării – judeţele

Constanţa, Brăila şi Tulcea.

UPDATE h 14.00

A fost impusă o restricție de circulație vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe sectorul de DN 22 – Dig șosea Măcin – Smârdan, km 86+600 – 98+000

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*