VIDEO Un nou accident naval pe Dunăre. O persoană este dată dispărută

O ambarcațiune SAR a fost trimisă la locul evenimentului

O persoană a fost dată dispărută sâmbătă seară după producerea unui accident naval pe brațul Sfântul Gheorghe. O ambarcațiune s-a răsturnat din motive rămase încă necunoscute.

Alarma s-a dat în jurul orei 19.45, când detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru recuperarea unei persoane căzută din barcă. Potrivit primelor informații, între localitățile Băltenii de Jos și Mahmudia s-a răsturnat o barcă în care erau 3 persoane de sex masculin. Două au ajuns la mal, una nu. Toți trei erau localnici.

La fața locului a fost trimisă o ambarcațiune SAR cu trei subofițeri ai ISU Delta Tulcea.  Intervine și Căpitania și Poliția în zonă. Localnicii ajută și ei la căutări cu ambarcațiuni proprii.

UPDATE:

Reprezentanții ISU Delta Tulcea au precizat că la ora 22:00 vor înceta căutările. Cele două persoane care s-au salvat au 35 de ani, iar persoana dispărută are 63 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Căutările pe Dunăre continuă: persoana dispărută este conducătorul ambarcațiunii | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*