VIDEO Un incendiu în zona carierei Zebil amenința să ajungă la o pădure de salcâmi

Pompierii au intervenit pentru limitarea efectelor unor incendii de vegetatie uscata. FOTO ISU Delta Tulcea

O persoană inconștientă a aruncat un muc de țigară nestins în vegetația de pe marginea drumului, ceea ce a dus la un incendiu de proporții, care a fost la un pas de a ajunge într-o pădure de salcâmi.

Pompierii din cadrul Stației Babadag a ISU Delta Tulcea au fost solicitați joi seară în jurul orei 20.10 să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care se manifestă în zona carierei Zebil.

Un echipaj compus din 5 subofițeri au reușit să limiteze propagarea incendiului la o pădure de salcâm, focul afectând deja aproximativ două hectare de vegetație. Pompierii au reușit după aproximativ o oră să lichideze incendiul, atunci când flăcările erau la aproximativ 3-4 metri de pădurea de salcâmi.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un rest de țigare aruncat la întâmplare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*