VIDEO Un incendiu de miriște a afectat și o cultură de sparcetă în apropiere de Ceamurlia de Sus

O igienizare a unui câmp de lângă Ceamurlia de Sus a scăpat de sub control. FOTO ISU Delta Tulcea

Cel mai probabil o igienizare scăpată de sub control a afectat și o parcelă cultivată cu o plantă furajeră. Pompierii au reușit în cele din urmă să limiteze pagubele, care oricum au fost însemnate.

În jurul orei 15:10, Stația de pompieri Babadag a ISU Delta Tulcea a fost solicitată să intervină în localitatea Ceamurlia de Sus pentru a limita efectele unui incendiu de miriște care a cuprins și o cultură de sparcetă (specie de plantă furajeră – n.r.).

Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 12 hectare de sparcetă, 18 hectare de miriște și circa 500 mp de gunoi menajer și gunoi de grajd. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 11 subofițeri.

Pentru asigurarea intervenției în raionul Babadag, forțele au fost suplimentate cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri de la Detașamentul de pompieri Tulcea.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil cauza probabilă producerii incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*