VIDEO Sturioni proveniți din braconaj, aruncați din mașină la vederea echipajului polițiștilor de frontieră tulceni

Sturioni proveniți din braconaj, aruncați din mașină la vederea echipajului polițiștilor de frontieră tulceni

Polițiștii de frontieră tulceni au depistat un bărbat care transporta pește fără documente legale, iar la vederea echipajului a aruncat din mașină un coș din cauciuc ce conținea sturioni. Cele cinci exemplare de cegă au fost eliberate în mediul natural acvatic.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Isaccea au verificat marți, 7 septembrie, un autovehicul care se deplasa pe digul de protecție spre localitatea Grindu. În momentul în care pasagerii autovehiculului au observat semnalul de oprire efectuat de polițiștii de frontieră, o sacoșă din cauciuc a fost aruncată din mașină. În urma verificărilor s-a stabilit că în aceasta se aflau mai multe pungi, ce conțineau cinci exemplare de sturion, din specia cegă. De asemenea, în portbagajul autovehiculului se mai aflau 16 kg de pește diferite specii, transportate fără documente.

Exemplarele de sturion au fost eliberate în mediul natural acvatic, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “deținerea si transportul sturionilor” și “deținerea si transportul de pește, fără documente legale”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*