VIDEO Premierul Ludovic Orban, prezent la ceremonia în care Ștefan Ilie a depus jurământul în calitatea de Primar al Municipiului Tulcea

Ludovic Orban, prezent ceremonia în care Ștefan Ilie a depus jurământul în calitatea de primar

Premierul Ludovic Orban a sosit, joi, la Tulcea, pentru a participa la ceremonia de depunere a jurământului de către primarul ales al Municipiului Tulcea, Stefan Ilie și a noilor consilieri locali ai municipiului Tulcea.

Cu această ocazie, Ștefan Ilie le-a mulțumit tulcenilor pentru „votul de încredere” și a promis crearea unei administrații moderne la Tulcea.

„Am venit să muncim împreună, să arătăm respect pentru oameni și să le transformăm viața într-una mult mai bună. Vom crea o administrație modernă, cu funcționari harnici, cu inițiativă, respectuoși cu cetățenii și mândri de munca lor. Chem alături toți colegii cinstiți din Primărie. Vor avea în mine un partener loial. Ceilalți, vor avea opțiunile clare – fie se schimbă rapid, fie schimbă rapid locul de muncă”, a spus Ștefan Ilie la preluarea mandatului de primar al municipiului Tulcea.

Din totalul celor 21 de consilieri locali, doar 18 au fost validați de Judecătoria Tulcea şi au depus jurământul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*