VIDEO Prefectul de Tulcea, Alexandru Iordan, mesaj către tulceni: “Ținem un contact permanent cu persoanele aflate în carantină”

Alexandru Iordan, prefectul județului Tulcea. FOTO PT
Alexandru Iordan, prefectul județului Tulcea. FOTO PT

Prefectul județului Tulcea, Alexandru Iordan a transmis un mesaj public tulcenilor, pentru a le explica situația actuală, la nivel național și local. În prezent, județul Tulcea numără doar 6 persoane confirmate pozitiv cu COVID-19. 

Prefectul județului Tulcea recunoaște că ne confruntăm cu toții cu o criză fără precedent în istoria contemporană și că cel mai probabil lumea după COVID-19 va fi diferită față de cea în care am fost obișnuiți să trăim.

„Totuși, sistemul sanitar românesc, cu toate problemele lui, în concordanță cu măsurile autorităților publice, luate la timp, și-a spus considerent cuvântul. apar situații noi. Foarte multe dintre ele nu sunt cunoscute de opinia publică, dar sunt rezolvate. Tot ce am spus până acum nu constituie, repet, nicio scuză pentru eventualele greșeli, greșeli pentru care, fiți siguri, cine se face vinovat va plăti.

Este un apel sincer la dumneavoastră să continuați să aveți încredere în autorități.

Vrem să vă asigurăm că Instituția Prefectului județul Tulcea, face totul alături de celelalte autorități implicate în acest efort, să țină sub control pandemia, să aibă grijă de cetățenii județului și de cei care vin în județ, în carantină sau autoizolare, să uzeze de pârghiile specifice pentru a avea grijă ca împreună cu întreg sistemul sanitar, de sănătatea cetățenilor și să ia măsurile cuvenite și legale“, le-a transmis prefectul Alexandru Iordan tulcenilor.

Acesta a mai precizat că în ceea ce privește raportările cazurilor noi de îmbolnăviri cu COVID-19, centralizarea datelor, este realizată de Institutul Național de Sănătate Publică, apoi aceste date ajung la Grupul de Comunicare Strategică care este abilitat să le comunice publicului.

„Am ținut să specific acest lucru ca să înțelegeți traseul acestor informații. Se pate ca, din cauza orelor diferite de raportare, să apară discordanțe, dar vă asigurăm că ele sunt actualizate și nimeni nu are interesul să ascundă nimic.

În concluzie, instituția prefectului județului Tulcea, face tot ce e omenește posibil să își ducă până la capăt misiunea sa, respectând legea. Ținem un contact permanent cu persoanele aflate în carantină, fie locuitori ai județului, fie din altă parte.

Îi considerăm musafirii noștri și ne străduim să îi tratăm ca atare. Rămână ca și cetățenii județului să fie alături de noi și să urmeze recomandările sau obligațiile din punct de vedere al sănătății publice“ a mai spus prefectul județului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*