VIDEO Peste 200 de polițiști tulceni sunt în stradă, de 1 Mai

Acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție continuă pe raza județului Tulcea

Peste 200 de polițiști tulceni sunt pe teren în perioada 1 – 3 mai împreună cu celelalte forțe ale MAI pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, pentru combaterea faptelor antisociale și pentru verificarea a modului cum sunt respectate ordonanțelor militare.

Polițiștii spun că anul acesta, toţi, trebuie să abordăm altfel 1 Mai şi să respectăm distanţarea socială, restricțiile prevăzute de Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.

Păstrați distanțarea socială, evitați aglomerațiile şi nu transformați aceaste zile în curse pentru cumpărături.

Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.Accesul este restricționat în zonele cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde.
Echipajele de poliție rutieră, ordine publică, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, militari, vor supraveghea toate aceste zone, unde tradițional se încing grătarele.

Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare în vigoare sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, împreună cu jandarmeri, polițiști de frontieră, polițiști locali şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale sunt implicaţi în supravegherea modului în care se respectă prevederile legale în vigoare și sunt pregătiți să intervină prompt acolo unde se constată încălcări ale legii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*