VIDEO O tânără din Babadag a fost scoasă de păr dintr-un magazin și călcată la propriu în picioare

Victima a fost practic călcată în picioare. FOTO Captură video

Polițiștii tulceni s-au sesizat și au deschis un dosar penal după ce în mediul online a apărut o filmare cu o agresiune pe stradă. Fapta a fost comisă în Babadag, iar acum sunt căutate persoanele implicate în eveniment.

În filmarea postată pe Facebook, se vede cum o persoană care știa ceea ce urma să se întâmple, filma ușa unui magazin situat în zona bisericii, pe strada Republicii. La scurt timp, trei persoane ce par de etnie romă, ies din magazin, ținând-o pe o tânără de păr. Ulterior, toate trei încep să o lovească cu pumnii și picioarele, încercând să îi smulgă părul din cap, iar când victima a căzut la pământ, este practic călcată în picioare.

Deși la întreaga scenă asistă mai multe persoane, nimeni nu intervine.

După informarea cu privire la materialul apărut în mediul online, reprezentanții IPJ Tulcea au precizat că a fost deschis un dosar penal.

„Ne-am autosesizat din oficiu și a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de loviri sau alte violențe, urmând a se identifica persoanele implicate în incident, precum și data producerii acestuia“ a declarat reprezentantul IPJ Tulcea.

Locuitorii din Babadag s-au arătat revoltați de ceea ce se întâmplă în oraș și se plâng că autoritățile nu fac nimic pentru a limita infracțiunile.

UPDATE:

La nivelul IPJ Tulcea s-a constituit o echipă de intervenție formată din Serviciului de Ordine Publica, Investigații Criminale și a Serviciului de Acțiuni Speciale. Polițiștii s-au deplasat la domiciliile persoanelor suspecte – toate minore, care au foat conduse la sediul Poliției Babadag pentru audieri.

UPDATE:

Reprezentanții IPJ Tulcea au precizat că a fost demarată o verificare privind modul de gestionare a sesizării acestui eveniment la momentul producerii lui. Este vorba de o verificare internă pentru a se stabili dacă de la data producerii faptei – 27 mai și până în prezent nu a existat nici o plângere în acest sens, sau a existat și atunci se poate vorbi de o neimplicare a vre-unui polițist.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Scandalul fetei bătute în plină stradă. Primarul din Babadag dă vina pentru situația din oraș pe lipsa forțelor de ordine | Tulcea NEWS
  2. În urma scandalului din luna iunie din Babadag, polițiștii tulceni au dat de ițele unui dosar mai complex – Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*