VIDEO Marian Tudor, Directorul Institutului de Cercetare Delta Dunării (INCDDD) – mesaj pentru tulceni cu ocazia Zilei orașului

Marian Tudor, directorul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării. FOTO Adrian Boioglu
Marian Tudor, directorul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării. FOTO Adrian Boioglu

Directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Delta Dunării, Marian Tudor, a transmis un mesaj tulcenilor cu ocazia sărbătorilor orașului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*