VIDEO Jandarmii tulceni au fost nevoiți să încătușeze un individ care se manifesta violent într-un autobuz în zona Hotelului Delta

Jandarmii l-au încătușat pe suspect. FOTO Facebook/Tulcea Mea

Un individ beat și recalcitrant a ajuns încătușat la poliție după ce o patrulă de ordine publică a Inspectoratului de Jandarmi Tulcea l-a văzut în acțiune într-un mijloc de transport în comun.

Potrivit reprezentanților IJJ Tulcea, patrula de jandarmi ce acționează în zona centrală din municipiul Tulcea a observat o persoană agresivă într-un autobuz oprit în stația hotelului Delta. Oamenii legii au intervenit și l-au dat jos pe individul în cauză, care se afla în stare de ebrietate. În timp ce jandarmii încercau să îl legitimeze, acesta a devenit recalcitrant și agresiv, trântindu-se la pământ și chiar lovindu-i pe jandarmi. În cele din urmă, jandarmii au luat decizia de a-l încătușa, apoi l-au transportat la sediul IPJ Tulcea pentru a fi identificat și sancționat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*