VIDEO Direcția 5 ajunge la Tulcea în cadrul turneului național „Povestea noastră – 30 de ani“

Fanii Direcției 5 sunt așteptați la concert

Fanii Direcției 5, indiferent de vârstă, sunt așteptați la Tulcea pe 27 februarie, la concertul aniversar al formației. Acesta se ține la Teatrul „Jean Bart“, începând cu ora 19.30, biletele fiind deja puse în vânzare pe site-urile și în casieriile autorizate.

Ajunsă la o performanță mai puțin întâlnită în România – 30 de ani de existență pe scenă, trupa Direcția 5 are de spus o poveste și ca să ajungă la toți cei care le apreciază și le fredonează cântecele, a plecat într-un turneu național. Tulcea este și ea pe lista orașelor unde artiștii vor urca pe scenă și vor cânta versurile deja cunoscute, dar și melodii noi.

„Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: “POVESTEA NOASTRĂ”.

În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi,“ au transmis membrii formației Direcția 5.

Concertul are loc în data de 27 februarie, începând cu ora 19.30 la Teatrul „Jean Bart“ din Tulcea. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/retea, precum și în casieria Centrului Cultural „Jean Bart“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*