VIDEO Alertă antiteroristă pe faleza din Tulcea: femeie observată în timp ce abandona un colet suspect. UPDATE

Alertă antiteroristă pe faleza din Tulcea.. FOTO IPJ Tulcea

Pirotehniștii SRI, alături de polițiști, jandarmi și pompieri au intervenit, vineri, pe faleza din Tulcea după ce o femeie ar fi fost observată în timp ce abandona un colet suspect.

„La data de 2 octombrie, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi abandonat un colet, în apropierea ușii de acces a unei clădiri situată pe faleza municipiului Tulcea.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție si jandarmi, asigurând perimetrul. În prezent, Brigada Pirotehnică a SRI Tulcea evaluează situația”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Tulcea.

Știre în curs de actualizare.

„În urma evaluării tactice efectuată de Brigada Pirotehnica a SRI Tulcea, coletul a fost deschis. Acesta nu conține substanțe sau elemente periculoase, ci doar o lenjerie de pat”, au anunțat polițiștii tulceni la finalizarea operațiunii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*