VIDEO Accident mortal în Somova. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei

Un pieton a fost accidentat mortal. FOTO Captură video / Facebook

Un accident mortal cu fugă de la locul faptei s-a produs sâmbătă seară pe raza localității Somova. Un pieton a fost accidentat, iar apoi șoferul vinovat a fugit locul faptei.

Din primele informații de la fața locului a rezultat faptul că victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni și târâită câțiva metri. A murit probabil pe loc. Imediat după ce a scăpat de trupul ce îi stătea în cale, șoferul mașinii implicate în accident a părăsit locul faptei.

La locul accidentului au ajuns în scurt timp echipaje de poliție și ale Serviciului de Ambulanță, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe bărbatul rănit. Polițiștii încearcă localizarea făptașului.

UPTADE:

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, a fost înregistrat un eveniment cu decesul unei persoane de 63 de ani identificată pe partea carosabilă. Decesul ar fi survenit în urma producerii unui accident rutier, dar nu se exclude nicio alta pistă.

„În acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei. Cercetarea se face în cadrul dosarului încadrat ca moarte suspectă,“ au transmis reprezentanții IPJ Tulcea

UPDATE h 22.00 În urma investigațiilor a fost identificat suspectul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Somova, care a condus un autoturism, iar pe fondul neatenției la volan a lovit victima producându-i decesul, potrivit IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*