VIDEO A fost găsit trupul bărbatului dat dispărut după ce barca în care se afla s-a scufundat în canalul Sulina

După 4 zile, misiunea de căutare a persoanei dispărute în canalul Sulina s-a încheiat. FOTO ISU „Delta”

Misiunea de căutare a bărbatului dat dispărut, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce barca în care se afla cu un amic la pescuit s-a scufundat în canalul Sulina, s-a încheiat după patru zile.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, trupul bărbatului, cu vârsta de 47 ani, a fost găsit la aproximativ 400 de metri în aval de locul producerii nefericitului eveniment.

„Echipajul de căutare, din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan, a recuperat trupul neînsuflețit și, ulterior, l-a predat organelor abilitate”, au precizat sursele citate.


Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții se joi spre vineri, după ce o ambarcațiune, la bordul căreia se aflau doi bărbați, s-a scufundat pe canalul Sulina, între mila 5-6. Cei doi bărbați, unul din București, iar celălalt din județul Ilfov, se aflau la pescuit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea, incidentul a fost anunțat în jurul orei 23.00, iar a locul evenimentului s-au deplasat de urgență doi subofițeri de la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crișan cu o ambarcațiune RIB, Căpitănia Sulina, Poliția Transporturi și ambarcațiuni din cadrul Grupului de Nave Sulina – Garda de Coastă. Unul dintre bărbații din barca scufundată a fost salvat de niște pescari aflați în zonă, dar cealaltă persoană a fost dată dispărută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*