Val de șoferi beți în al doilea weekend al lunii septembrie în județul Tulcea

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

Mai mulți șoferi trași pe dreapta de către polițiștii tulceni le-au dat acestora peste cap aparatele etilotest. Pe numele acestora s-au întocmit dosare de cercetare penală, concentrația de alcool depășind valoarea de contravenție.

În cursul zilei de 13 septembrie., polițiștii Postului de Poliție Murighiol au depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Plopul, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Sarinasuf, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A doua zi, pe 14 septembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Nucarilor au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Murighiol, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității Iazurile, județul tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. La aceiași dată, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat un bărbat, de 51 de ani, din comuna Topolog, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza comunei Topolog, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 15 septembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe strada Lupeni, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În Beștepe, polițiștii au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Valea Nucarilor, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, fără a poseda permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*