Un tulcean a avariat două autoturisme de supărare că își pierduse câinele

Un tulcean a avariat două autoturisme de supărare că își pierduse câinele. FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat din municipiul Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru distrugere după ce, de supărare că își pierduse câinele, a lovit cu pumnii și picioarele două mașini.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, militarii instituției au fost solicitați duminică, 11 aprilie, de către o femeie, care a reclamat că un bărbat se manifestă agresiv, lovind o mașină parcată pe strada Gării din municipiul Tulcea.

„Jandarmii au identificat la fața locului o femeie, în vârstă de 30 de ani, care a declarat faptul că a apelat la sprijinul jandarmilor întrucât, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în mașina sa, parcată pe strada Gării, a observat un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice care se manifesta agresiv, lovindu-i cu pumnii capota mașinii și deplasându-se apoi la o altă mașină parcată în zonă, lovind-o cu picioarele și distrugându-i numărul de înmatriculare. După toate cele întâmplate, bărbatul a părăsit zona unde s-a produs evenimentul”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Femeia le-a indicat jandarmilor semnalmente ale celui în cauză, astfel că forțele de ordine l-au identificat pe bărbat în zona falezei municipiului Tulcea. Bărbatul a recunoscut că a lovit cu pumnii o mașină și cu picioarele o altă mașină, distrugându-i numărul de înmatriculare. El a precizat că se afla la plimbare cu câinele său, iar la un moment dat l-a pierdut din vedere. Într-un moment de furie, deoarece nu își mai găsea animalul de companie, bărbatul a devenit agresiv și a lovit cu pumnii și picioarele cele două mașini. Într-un final și-a găsit animalul de companie, continuându-și plimbarea.

Jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*