Un tulcean care creștea cannabis în apartament s-a trezit cu mascații peste el

Cultură de cannabis, descoperită la Tulcea. FOTO Poliția Română
Cultură de cannabis, descoperită la Tulcea. FOTO Poliția Română

Polițiștii au descins într-un apartament din municipiul Tulcea, existând informații că aici se găsesc droguri. În urma perchezițiilor au fost găsite cinci plante de cannabis.

În cursul zilei de 23 aprilie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea, sub coordonarea D.I.I.C.O.T – B.T. Tulcea, au efectuat o percheziție, în municipiul Tulcea, la locuința unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de cultivare/producere, precum și deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc și de mare risc, fără drept.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit, în apartamentul bărbatului, o cultură indoor de cannabis, compusă din 5 plante, o instalație de cultivare a plantelor, precum și resturi vegetale.

Toate plantele și fragmentele vegetale susceptibilite a fi droguri au fost ridicate de polițiști în vederea efectuării constatării tehnico-științifice.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștiilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*