Un tânăr șofer tulcean a intrat cu mașina într-un pom

Mașina scăpată de sub control s-a oprit într-un pom. FOTO IPJ Tulcea

Lipsa experienței în șofat și-a spus cuvântul în cazul unui tânăr care a călcat pedala de accelerație prea mult și apoi a pierdut controlul volanului.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 25 februarie, când un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, la intrarea în municipiul Tulcea, dinspre localitatea Babadag. Aici, din cauza vitezei, a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu un copac.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerului din autoturism.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*