Un tânăr s-a răsturnat cu mașina între Tulcea și Agighiol

Mașina scăpată de sub control s-a răsturnat. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr a ajuns la spital vineri dimineață după ce s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea pe DJ 222. Din fericire nu au fost înregistrate și alte victime. 

În dimineața zilei de 25 octombrie, în jurul orei 9.00, un bărbat în vârstă de 26 de ani, tin municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222, între Tulcea și Agighiol, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul asupra direcției de mers.  Drept urmare, mașina a ajuns în șanțul de pe marginea drumului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*