Un tânăr din Tulcea s-a ales cu dosar penal după ce i-a împrumutat mașina unei prietene. Polițiștii au descoperit că fata nu avea permis de conducere

Acțiune a polițiștilor tulceni FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele unui tânăr care și-a împrumutat mașina unei fete ce nu avea permis de conducere. La rândul ei, și tânăra este cercetată penal.

Potrivit Poliției Județene Tulcea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat în trafic, în noaptea de 25/26 mai, o tânără de 18 ani, din Tulcea, care conducea un autoturismul pe DJ 222, în afara localității Agighiol, județul Tulcea, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul îi fusese încredințat fetei pentru a fi condus pe drumurile publice, de către prietenul ei, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Tulcea.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și încredințarea vehiculului pentru conducere pe drumurile publice unei persoane fără permis de conducere. Cercetările continuă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*