Un tânăr din Malcoci a fost arestat preventiv după ce a întreținut acte sexuale cu o fată de 15 ani. El a înregistrat scenele cu un telefon și le-a arătat unei alte persoane

barbat cu catuse arestat politia romana
Suspectul a fost încătușat. FOTO Poliția Română

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Malcoci a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a întreținut acte sexuale cu o fată de 15 ani din localitate. El a filmat scenele respective cu un telefon mobil și le-a arătat unei alte persoane.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Tulcea, au probat activitatea infracțională a unui tânăr, de 23 de ani, din comuna Malcoci, județul Tulcea, care, la data de 5 aprilie, ar fi întreținut acte sexuale cu o minoră de 15 ani, din Malcoci.

Tânărul ar fi înregistrat scenele cu un telefon mobil, arătând ulterior altei persoane imaginile. Pe data de 20 mai, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de 21 mai,  Tribunalul Tulcea a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pornografie infantilă printr-un sistem informatic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*