Un șofer obosit a adormit la volan și s-a oprit în peretele unei case din Jurilovca

Mașina scăpată de sub control s-a oprit în peretele casei. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat a fost la un pas de tragedie după ce, din cauza oboselii a ațipit la volanul mașinii pe care o conducea și a provocat un accident rutier. 

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, în noaptea de 17 spre 18 martie, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din localitatea Sălcioara, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Jurilovca, județul Tulcea, pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în peretele unui imobil.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*