Un șofer beat s-a înghesuit cu mașina între un stâlp și un gard de pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Tulcea

Două persoane au fost rănite în urma accidentului. FOTO ISU Delta Tulcea

Un grav accident rutier s-a produs în după amiaza zilei de 20 martie în municipiul Tulcea, după ce un șofer beat a pierdut controlul mașinii. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a o scoate pe una dintre victime dintre resturile mașinii.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat în jurul orei 15.40 pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Tulcea.

În urma accidentului, în care a fost implicat un autoturism, au rezultat 2 victime, de sex masculin, ambele cu vârste în jur de 60 de ani.
O persoană a reușit să iasă singură din autoturism, iar cea de a doua a avut nevoie de descarcerare.

Polițiștii din cadrul IPJ Tulcea au stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Alexandru cel Bun, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui bărbat de 58 de ani, pasager în același auto.
Conducătorul auto poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0, 93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambele persoane au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ pentru a fi transportate la unitatea spitalicească din municipiul Tulcea. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*