Un șofer băut și altul fără permis, depistați de polițiștii tulceni

Doi copii, de 11 și 13 ani, din Babadag, surprinși de camere video în timp ce furau dintr-un autoturism

Doi șoferi, unul băut și altul fără permis, au fost depistați de polițiștii tulceni în ultimele 24 de ore.

Astfel, pe data de 9 iulie, poliţiştii din cadrul Poliției Oraș Isaccea au depistat un bărbat de 50 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea un auto pe strada Avram Iancu din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot la data de 9 iulie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție I.C.Brătianu au depistat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna I.C.Brătianu, în timp ce conducea un auto pe raza localității, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*