Un singur dosar penal a fost înregistrat în județul Tulcea la alegerile din 26 mai

Prezența bună la vot

Alegerile nu au trecut fără probleme nici în județul Tulcea. Oamenii legii au primit trei sesizări cu privire la anumite nereguli, dar doar una s-a confirmat. Un bărbat a fost surprins cu mai multe buletine de vot asupra sa. 

Polițiștii tulceni au întocmit un dosar de cercetare penală după ce un bărbat a fost surprins aproape de închiderea urnelor, la o secție de votare de pe raza municipiului Tulcea, cu buletine de vot în plus asupra sa. Neregula a fost observată în momentul în care votantul a început să bage buletinele de vot în urne.

În afară de acest caz, au mai existat două sesizări cu privire la unele nereguli, dar acestea nu s-au confirmat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*