Un posibil sinucigaș din Dăeni, Tulcea, convins de polițiști să nu se arunce în aer cu buteliile din locuință

O butelie a explodat la Măcin. FOTO ISU Delta
Buteliile au fost scoase din casă. FOTO Arhivă / ISU Delta

Polițiștii Postului de Poliție Dăeni au fost sesizați de un bărbat de 74 ani din localitate, despre faptul că fiul său amenință că se sinucide, având în locuință mai multe butelii.

Polițiștii din cadrul postului de poliție, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 2 Măcin și ai Poliției Orașului Măcin nu au reușit să îl convingă pe bărbat să renunțe la intenție, constatând că acesta este agitat și amenință că va distruge casa, având 4 butelii.

La fața locului s-a deplasat negociatorul poliției, comisar șef Țugui Lucian, care a observat că exista un pericol real ca bărbatul să pună în practică ce și-a propus.

După aproximativ 30 minute, negociatorul poliției a reușit să îl convingă să iasă din casă, iar bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliție Dăeni pentru continuarea negocierii.

Între timp, sursa generatoare de risc a fost îndepartată prin scoaterea buteliilor din locuință. Polițistii prezenți la fața locului au asigurat buna desfășurare a negocierii îndepărtând cetățenii curioși. Bărbatul a fost ulterior transportat la Spitalul Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*